Historic “A Box” Office additions and fitout, Auckland

Interior Design

Previously a home to fleas, taggers and stray cats, this historic railway signal building has been returned to its former glory. The clients wanted to relocate their existing successful business to a bigger premises, and they could see the potential and recognised the underlying character of the existing building. The two separate buildings were connected with a new link way addition, housing a meeting room and staff cafe. A mezzanine floor was added to the main building to maximise office space. Overall the intention was to maintain the industrial design aesthetic and to be sympathetic to the original building. A vibrant funky office now occupies the space and helps to preserve the future of this unique listed building.

Bluepencil

Maecenas eu placerat ante. Fusce ut neque justo, aliquet enim. In hac habitasse platea aumst. Nullam commodo au erat.

© 2002-2017 Bluepencil Ltd.